SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások

Esküvői fotózás

Classic Wedding
Az ország egész területén (és azon kívül is) vállalok esküvői fotózást. Ha megtiszteltek azzal, hogy engem választotok esküvőtök fotósnak, akkor az esküvő minden fontos pillanatát megörökítem, miközben figyelek arra, hogy munkámmal ne zavarjam az esküvői forgatagot.

Kreatív, illetve TTD fotózás

Casual Wedding

Az esküvő napja után történik. Előnyei: több és különlegesebb helyszínre mehetünk fotózni; a legoptimálisabb fényviszonyok között történik a fotózás; jobban ráérünk, mert nem vagyunk időhöz kötve; illetve ilyenkor az ifjú pár is sokkal nyugodtabb már.

E-session/jegyes fotózás

Casual Wedding

Az előfotózás tulajdonképpen az esküvői fotózás „főpróbája” hétköznapi öltözékben. Ismerkedünk, beszélgetünk, összeszokunk, megszokjátok, hogy fotózlak titeket és nem mellesleg egy remek fotósorozat készül rólatok.

Baba-, kismama-, gyermek- és családi fotózás

Casual Wedding
Ezek a sorozatok általában a szabadban készülnek, de természetesen van más lehetőség is. Én személy szerint imádom a kinti sorozatokat. A természetes fényeket, színeket, hangulatot szerintem semmi nem pótolja. Imádom a lemenő nap fényeit kihasználni.

FineArt album (exkluzív fotókönyv)

rendelhető az esküvői fotókból egyedi szerkesztéssel, különböző méretben.

Ajándékutalvány

Kapcsolat
Lepd meg szeretteidet egy fotózással, mely biztosan örök emlék marad a számukra! Az utalványok beválthatók baba-, gyermek-, családi-, kismama- és párfotózásra. De, ha csak egy szülinapi bulit szeretnél megörökíttetni, akkor is jó választás.

Esküvői-, jegyes-, kismama-, baba-, családi fotózásra és egyéb rendezvények fotózására is szívesen küldök részletes árajánlatot. Ehhez kérlek, töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, vagy írj nekem az info@pillanatvadasz.hu címre!