Bemutatkozás

Rólam
Ki vagyok?

Obornyák József vagyok, főállású esküvői fotós

11 éve fotózom esküvőket. Ladánybenén (Kecskeméttől bő 20 km-re) élek gyönyörű feleségemmel és kislányaimmal.

Ez a bemutatkozás mindig olyan nehéz, hiszen pár mondatban kell bemutatni magam és a honlapomon található esküvői fotók mellett többek között ez alapján hozzátok meg azt a döntést, hogy engem választotok –e esküvői fotósnak.

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Imádom a szép fényeket, az izgalmas helyszíneket, azokat az embereket, akik nyitottak az újra és akik nem csak a szokványos beállításokat, fotókat szeretik.

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos megújulást, a trendekhez igazodva igyekszem alakítani a látásmódomat és a munkafolyamatokat. Úgy gondolom, hogy egy esküvői fotósnak különféle képességekkel/készségekkel kell rendelkeznie: fontos a jó meglátás, a gyors reflexek, a kreativitás, a közvetlenség, az empátia és az alázat.

Hiszem – illetve a visszajelzések egyértelműen azt bizonyítják -, hogy ezek a tulajdonságok megvannak bennem ahhoz, hogy esküvőről esküvőre érzelmekkel teli, minőségi és szemet kápráztató fotókkal tudjam a párjaimat megörvendeztetni.

Esküvői fotós

Felkeltettem érdeklődésedet? Vegyük fel a kapcsolatot!

Kapcsolat
Amennyiben tetszenek a fotóim és a vélemények alapján is úgy gondoljátok, hogy megtaláltátok azt, akit kerestetek, akkor jelentkezzetek a feltüntetett elérhetőségek bármelyikén, hogy egy személyes találkozó alkalmával megbeszélhessük a részleteket!

Szuper csapatot alkotunk

Akikkel
Hiszem, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Itt azokat a megbízható szolgáltatókat találjátok, akiket teljes szívemből tudok ajánlani.