Pillanatvadasz Szolgáltatások

Történetek

Esküvői fotózás

Az ország egész területén (és azon kívül is) vállalom az esküvők fotózását két tanú + menyasszony és vőlegény felállástól a hetedhét országra szóló lakodalomig. 🙂

Ha megtiszteltek azzal, hogy engem választotok esküvőtök fotózására, akkor az esküvő minden pillanatát megörökítem, miközben figyelek arra, hogy munkámmal ne zavarjam az esküvői forgatagot.

Nem kell pózolni, feszengeni, csak legyetek természetesek és vidámak. 🙂

Kreatív, illetve TTD fotózás: az esküvő napja után történik. Előnyei: több és különlegesebb helyszínre mehetünk fotózni; a legoptimálisabb fényviszonyok között történik a fotózás; jobban ráérünk, mert nem vagyunk időhöz kötve; illetve ilyenkor az ifjú pár is sokkal nyugodtabb már.

E-session/jegyes fotózás: a jegyes fotózás tulajdonképpen az esküvői fotózás „főpróbája” hétköznapi öltözékben. Ismerkedünk, beszélgetünk, összeszokunk, megszokjátok, hogy fotózlak titeket és nem mellesleg egy remek fotósorozat készül rólatok. 🙂

FineArt album: (exkluzív fotókönyv) rendelhető az esküvői fotókból egyedi szerkesztéssel, különböző méretekben.

Baba-, kismama-, gyermek- és családi fotózás

A fotózás általában otthoni környezetben vagy kint a szabadban történik. Ezek a sorozatok 1-2 órás időtartamban készülnek. Természetes és vidám képek születnek, melyekből min. 40-80 db fotót adok át utómunkázva, nagy felbontásban. Az elkészült fényképekből gyönyörű fotókönyvek rendelhetők.

Diavetítés

Ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet egy fotózással, mely biztosan örök emlék marad! Az utalványok beválthatók baba-, gyermek-, családi-, kismama-, portré-, modell- és párfotózásra. De ha csak egy szülinapi bulit szeretnél megörökíttetni, akkor is jó választás.

Esküvői-, jegyes fotózásra, kismama-, baba-, családi- és egyéb fotózásokra (szülinap, keresztelő, leány- vagy legénybúcsú, illetve különböző rendezvények) is szívesen küldök részletes árajánlatot. Ehhez kérlek, töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot , vagy írj nekem az info@pillanatvadasz.hu címre!

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

Megosztás :