Karácsonyi fotózás Kecskeméten

Történetek
karácsonyi fotózás Kecskeméten, családi fotózás Kecskemét, gyermekfotózás Kecskemét, Bukovszki birtok fotózás

Esküvői fotósként sokáig nem is gondoltam a karácsonyi fotózásra. De aztán a párjaim családot alapítottak és mindig kérdezgették: – Józsi, miért nem csinálsz karácsonyi fotózást? Szót fogadva nekik azóta – ha jól számolom, ez a 8. karácsonyi fotózásos szezon – évről-évre várjuk a cukibbnál-cukibb családokat, hogy megörökítsük ezt a gyönyörű ünnepi időszakot.

Akik sok éve járnak hozzánk (szerencsére nagyon sokan vannak) tudják, hogy azért írtam többes számban, mert a karácsonyi fotózáskor a feleségem is ott van a fotózáson és nagyon sokat segít nekem. Többek között a gyerekek fotózásánál segédkezik, hogy könnyebben oldódjanak és minél több mosolygós kép szülessen. 💖

A karácsonyi fotózás még az olyan apukáknak is szuper élmény szokott lenni, akik egyébként nem szeretnek fotózásra járni.

Bátran kijelenthetem, hogy az elmúlt évek alatt sok barátot szereztünk a karácsonyi fotózások során, amiért nagyon hálásak vagyunk.

A karácsonyi fotózás részleteit a facebook oldalamon megtaláljátok. Mutatok néhány tavalyi karácsonyi képet, melyek szintén a Bukovszki Birtokon készültek, de az alábbi bejegyzésben is találtok párat:

https://www.facebook.com/pillanatvadaszeskuvoifotozas/posts/pfbid02F7RR97jThmwV9MeFfrn2CidMkfo7bx5YQXmCBbicwku4ouxnziQ7UzXVbcUM2Ndxl

A karácsonyi fotózásra az időpontok nagy részét már szeptemberben lefoglalják, ezért kérlek, jelentkezzetek minél hamarabb itt vagy a facebook oldalamon üzenetben!

Nagy szeretettel várunk titeket idén is, hiszen a karácsonyi fotózás egy fantasztikus élmény és a karácsonyi fotók a szeretteitek számára talán az egyik legszebb karácsonyi ajándék!

Évi és Józsi

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

családi fotózás,családi fotózás Kecskemét,karácsonyi fotózás,karácsonyi fotózás Bukovszki Birtok,karácsonyi fotózás Kecskemét,karácsonyi idill,karácsonyi pillanatképek,karásonyi fotózás Kecskeméten,kecskeméti karácsonyi fotózás,meghitt karácsonyi képek,örömfotózás,ünnepi fotózás

Megosztás :