Évértékelő 2019 – Várunk 2020! ❤️

Történetek

Esküszöm, ezt el sem hiszem… szinte egy szempillantás telt el azóta, mióta megírtam az előző évi évértékelő bejegyzésemet. Felgyorsult volna az idő vagy mi vagyunk túlságosan felpörögve, esetleg annyi a munka, hogy észre sem vesszük, mi történik körülöttünk?  Azt hiszem, valahogy mindegyik hozzájárul ehhez.

2019 ismét nagyon „dolgosan” telt. Több, mint 40 000 db esküvői fotót adtam át, nagyon sok km-t tettem meg, rengeteg párnak örökítettem meg a nagy napját. Hogy hol jártam? Dunán innen és Dunán túl, országhatáron belül és azon túl.

Kimondhatatlanul hálás vagyok azoknak a pároknak, akik engem választottak. Hiszem, hogy nem véletlenül találjuk meg egymást. Nektek pont rám van szükségetek, nekem meg pont rátok. Ti nem „egy pár” vagytok a sok közül, hanem az „én párjaim” és mindig is azok maradtok… Minden párról őrzök egy emléket, egy érzést, egy szívmelengető pillanatot, amivel gazdagabbá válok. Még a közel 10 évvel ezelőtti párokról is… Igen, már ilyen régóta fotózok esküvőket. Ez csak egy dolgot jelent: öregszetek. 😀

2020 több szempontból is különleges lesz: A szülinapomon lesz a 10. házassági évfordulónk, 40 éves leszek és ez lesz a 10. esküvői szezonom… Hú, jó sok kerek szám… 🙂 Ebből az alkalomból biztos lesz majd valami meglepetés, de ezt még kitalálom, hogy mi legyen és milyen módon.

Fogadjátok szeretettel a 2019-es év néhány esküvőjéből összeállított slideshow-t. 🙂

Ismét nem volt könnyű dolgom. Minden szezon legelején eltervezem, hogy az esküvői fotók átadásakor minden esküvőből kiválasztom azokat a képeket, amiket valamiért különlegesebbnek találok vagy valamiért jobban a szívemhez nőttek.. Szerintetek ez sikerül? Áhhh, soha nincs rá időm. 😀 Így karácsony környékén megpróbálom a több tízezer fotóból kiválasztani azokat a képeket, amiket szeretnék viszontlátni ebben a kis összefoglalóban. Hát, nem volt egyszerű.

Sok munkával, nagy szeretettel készítettem ezt a

válogatást. Remélem, nektek is úgy tetszik majd, mint azoknak, akik már látták. 🙂

Szeretetben, egészségben, sikerekben gazdag új évet kívánok nektek!

Józsi

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

Megosztás :