Esküvői fotós Lajosmizse – Esküvő Ezüst Villa

Történetek
legjobb esküvői fotós kecskemét esküvői pillanatképek letisztult esküvői képek időtálló esküvői képek esküvői fotós kecskemét esküvői fotós lajosmizse naplementés esküvői képek esküvő ezüst villa

Esküvő az Ezüst Villában? Az Ezüst Villa a lajosmizsei esküvői helyszínek közül az egyik legjobb választás! Megfelelő választás kis létszámú esküvő vagy akár nagy létszámú esküvő megtartásához is. A gyönyörű kertben a tóparti szertartás is, illetve az egyházi szertartás is megvalósítható. Külön pozitívum, hogy a kreatív fotózáshoz nem kell másik helyszínre menni, hiszen itt minden megvan ahhoz, hogy természetes és mégis időtálló esküvői képek szülessenek.

Az esküvői menü, illetve a kiszolgálás mindig kifogástalan. A finom ételek, a vengdéglátók profizmusa, vendégszeretete példaértékű.

Esküvői helyszín szállással együtt? Az Ezüst Villa Rendezvényház ezt is biztosítja egy közeli szálláshelyen.

Évente több esküvőm van a lajosmizsei Ezüst Villában, minden szegletét tökéletesen ismerem már és nem titok, hogy az egyik kedvenc esküvői helyszínem, ahol imádok fotózni. 🙂

Esküvői fotós Lajosmizse témakörben még több esküvői fotót itt találsz: https://pillanatvadasz.com/tortenetek-eskuvoi/

Ezen a linken pedig számos esküvői pillanatképet láthatsz: https://www.facebook.com/pillanatvadaszeskuvoifotozas

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

Esküvő Ezüst Villa,Esküvői fotós Lajosmizse,esküvői pillanatképek,Lajosmizsei esküvői helyszín,tóparti esküvő

Megosztás :