Esküvő Hungarikum Liget – Esküvő Népfőiskola

Történetek
esküvő hungarikum liget esküvő lakitelek népfőiskola esküvői fotós lakitelek hagyományőrző esküvő

Ha egy igazán különleges esküvői helyszínt keresel, ahol a természet szépsége és a magyar kultúra egyedülálló hangulatot teremt, akkor Lakiteleken a Hungarikum Liget tökéletes választás lehet.

A Hungarikum Liget (Népfőiskola Lakitelek) esküvői helyszín a magyar hagyományokat és kulturális örökséget ötvözi. Így a Hungarikum Ligetben tartott esküvő valódi élményt nyújt mind a párnak, mind a vendégeknek. A lakiteleki Népfőiskola hagyományőrző légkörével és természetes szépségével hozzájárul az emlékezetes esküvőhöz.

A Hungarikum Liget ideális helyszín az egyházi és polgári szertartás megtartásári is.

Az idilli környezet, illetve az impozáns kert nagy előnye, hogy a kreatív fotózáshoz nem kell másik helyszínre menni. Ez az esküvői helyszín rendelkezik minden olyan tulajdonsággal ahhoz, hogy természetes és mégis időtálló esküvői képek szülessenek.

Ha egy igazán elbűvölő esküvői helyszínt keresel, ahol a természet és a magyar kultúra összeolvad, akkor a Hungarikum Liget, illetve a lakiteleki Népfőiskola tökéletes választás. Az itt készült természetes esküvői fotók és letisztult esküvői képek örök emlékekké válnak, amelyek mindig felidézik az esküvő csodálatos pillanatait.

Szilvi és Pisti néhány kreatív fotója itt található: https://www.facebook.com/pillanatvadaszeskuvoifotozas/posts/pfbid0rjczQDHR2CDxzSN5Nwy5SjZocsSyuNDv7kt9z8iuB2oRLwfX7xb4Jgp4s1keX1DVl

Még több esküvői történetet itt érsz el: https://pillanatvadasz.com/tortenetek-eskuvoi/

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

esküvő népfőiskola,esküvői fotós,esküvői fotós lakitelek,esküvői helyszín Bács-Kiskun megye,esküvői pillanatképek,hagyományőrző esküvő,Hungarikum Liget esküvő,Lakitelek Népfőiskola esküvő,profi esküvői fotós

Megosztás :