Esküvő Fekete Gólya Kecskemét – Györgyi és Robi nagy napja

Történetek

Arra gondoltam, hogy bemutatok nektek néhány esküvői helyszínt, ahol a szokásosnál is többet szoktam lenni. Igyekszem mindenre kitérni, ami nektek fontos lehet, illetve, ami nekem fotósként az. Mindezt egy nagyon kedves, szimpatikus pár – Györgyi és Robi – fotóin keresztül illusztrálva. A következőkben Esküvői helyszínajánló rovatomat olvashatjátok. 😀

Györgyivel és Robival az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk, irtó jó fejek. 🙂 Értették és meg is csinálták az instrukciókat, amit fotózáskor mondtam nekik (mondjuk a jegyes fotózásnak ebben fontos szerepe van, ne is hagyjátok ki 😉 ), így nagyon olajozottan ment minden egész nap.

Györgyiék úgy döntöttek, hogy Kecskeméten a Fekete Gólya étteremben szeretnék megünnepelni, hogy házasságot kötnek. Abszolút jó döntés volt.

A Fekete Gólya Étteremről csak jókat tudok mondani. Kívülről és belülről is impozáns hely. Könnyen dekorálható helyről beszélünk, hiszen a fa gerendák, illetve a kővel díszített belső már önmagában is szép. Klimatizált a helyiség, ami – valljuk be – nem hátrány a 40 fokos hőségben. A kertben megoldható a polgári szertartás, hiszen van egy gyönyörűen kialakított hely erre a célra. A kreatív fotózás abszolút megoldható a kertben, nem kell máshova menni a szép fotókért. Maximum pár perces sétára szoktam a párokat invitálni, hogy a parkolón túli részen néhány naplementés képet csináljunk. 😉

Az ételek kifogástalanok. Sok helyen jártam már és az évek alatt bizony rájöttem: tök mindegy, mennyire nívós egy hely, az nem jelenti azt, hogy a kaja is jó (tudnék mesélni)… De itt tényleg nem tudtam még belekötni semmibe: a raguleves isteni, imádom a pogácsájukat, a házi szörpökről nem beszélve.

A személyzet pedig egyszerűen profi. Rugalmasak és az ifjú pártól a szolgáltatókig mindenkinek a kedvében próbálnak járni.

Szívesen ajánlom a Fekete Gólyát esküvőre készülőknek és szívesen megyek oda fotózni bármikor! 🙂

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

Megosztás :