Esküvő Deák Udvarház – Esküvői fotós

Történetek
esküvő Deák Udvarház Kakucs, esküvői fotós Deák Udvarház, esküvői fotós Kakucs, pest megyei esküvői helyszín, esküvői pillanatképek, vintage esküvő

Varázslatos esküvő a Deák Udvarház – The Secret Place-ben

Álmodoztok egy romantikus és különleges esküvőről, ahol minden részlet tökéletesen összeáll és a természet harmóniájában mondhatjátok ki a boldogító igent? Akkor a Deák Udvarház – The Secret Place Kakucson, Pest megyében, az ideális esküvői helyszín számotokra.

A Deák Udvarház a valódi titok helyszíne. Az esküvői fogadás és szertartás helyszínének kiválasztása rendkívül fontos lépés az esküvő tervezésében. A Deák Udvarház megadja azt a varázslatos légkört, amelyre vágytok. A vidéki báj és az elegancia ötvözete teszi ezt a helyszínt igazán különlegessé.

A főépület kúria stílusú, mely a földesúri világ hangulatát idézi meg. Nem egy csarnok vagy egy „hangár” érzetét kelti, hanem az otthon melegét árasztja meghitt tereivel, antik bútoraival, rusztikus tégla falaival, díszített oszlopaival. Ez az “a hely, ahol a lélek is jól érzi magát” – olvasható a Deák Udvarház honlapján.

A Deák Udvarház 50-200 főig vállalja az esküvők lebonyolítását.

A Deák Udvarházban már több száz felejthetetlen eskü hangzott el, sok-sok meghitt pillanat született, melyek megismételhetetlenek és egy életen át elkísérik a párokat.

A gasztronómiára nagy hangsúlyt fektetnek, minden fogás, minden részlet tökéletes.

A Deák Udvarház egyik különlegessége a csülök show: látványos show keretében koronázzák meg az esküvői vacsorát, zene, szárazjég, tűzijáték kíséretében szervírozzák az isteni csülköt.

A Deák Udvarház – The Secret Place tökéletes esküvői helyszín, ahol minden részletre odafigyelnek, hogy álmod valóra váljon. Legyen szó természetes esküvői fotókról, erdei ceremóniáról vagy tóparti szertartásról, a Deák Udvarház segít abban, hogy emlékezetes és romantikus esküvőtök legyen.

A Deák Udvarházban több esküvőt fotóztam már, imádom ezt az esküvői helyszínt!

Klaudia és Imi esküvője a Deák Udvarházban volt, a jegyes fotóikat itt találod:

https://www.facebook.com/pillanatvadaszeskuvoifotozas/posts/pfbid0KD7i6wkqLBEVk3uPdycPJQdXZVZD2BK4bhEcX9uVPUhatqxw1H2E2vbNjhZT7jD9l

A Pillanatvadász esküvői fotózás facebook oldalamon még több fotót találsz: https://www.facebook.com/pillanatvadaszeskuvoifotozas

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

Deák Udvarház - The Secret Place,esküvő Deák Udvarház,esküvő Kakucs,esküvői fotós,esküvői fotós Deák Udvarház,esküvői helyszín Pest megye,esküvői pillanatképek,profi esküvői fotós,vintage esküvő,vintage esküvői dekor

Megosztás :