Esküvő Bukovszki Birtok – Esküvői fotós Kecskemét

Történetek
esküvő bukovszki birtok kecskeméti esküvői fotós profi esküvői fotós legprofibb esküvői fotós legjobb esküvői fotós kecskeméti esküvői helyszínek esküvői helyszínek bács-kiskun megye esküvői pillanatképek pillanatvadász

Esküvő Bukovszki Birtok – Esküvői fotós Kecskemét? A Bukovszki Birtok a kecskeméti esküvői helyszínek közül az egyik legjobb választás! Esküvői fotósként sokszor megfordultam már ott. Ha egy igazi amerikai pajta hangulatra vágysz, illetve előnyben részesíted a természetközeli esküvői helyszíneket és már látod magad előtt a kültéri esküvői szertartást, akkor ez a te esküvői álomhelyszíned!

A tulajdonos egy fiatal házaspár és mivel szintén nem olyan rég volt az esküvőjük, így tisztában vannak a jegyes pár és az esküvői szolgáltatók igényeivel. Az aktuális esküvői trendeket mindig szem előtt tartva megvalósítanak bármit, amit kérnek tőlük.

A dekorban inkább a bohó stílus áll hozzájuk a legközelebb sok pampafűvel és szárazvirággal, de akár elkészítik a klasszikus greenery-t vagy a romantikus pasztell virágdekorációt is.

Esküvő Bukovszki Birtok – Esküvői fotós Kecskemét: A kecskeméti Bukovszki Birtokon több esküvőt fotóztam már. Az esküvőkön kívül is sokszor járok oda fotózni: a karácsonyi fotózást és a legtöbb stúdió fotózást általában itt tartom.

Esküvői fotós Kecskemét témakörben még több esküvői fotót itt találsz: https://pillanatvadasz.com/eskuvo/

Ezen a linken pedig számos esküvői pillanatképet láthatsz: https://www.facebook.com/pillanatvadaszeskuvoifotozas

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Obornyák József

Címkék:

bohó stílusú esküvő,Esküvő Bukovszki Birtok,Esküvői fotós Kecskemét,esküvői pillanatképek,kecskeméti esküvői helyszín,pajta esküvő,profi esküvői fotós

Megosztás :